Informatii CLIENTI

E-mail Print PDF

           Ce ar trebui sa stie clientul:  

               Fotografiile scoase pe imprimanta nu au calitatea celor scoase intr-un laborator foto FUJI. (acceptam orice confruntare!)

            CD-urile si DVD-urile nu au o viata prea lunga. Oricand se pot zgaria si informatia este pierduta definitiv. De asemenea cu vremea (5-10 ani) se pot exfolia si nu mai pot fi citite.

              La un eveniment important cunostintele si experienta unui fotograf profesionist nu poate fi inlocuita.  Nu va lasati influentati de 2-3 fotografii reusite de cineva. Este pura intimplare si aveti toate sansele ca la dvs. sa nu-i mai reuseasca nimic. La o nunta este foarte important sa fie toate fotografiile reusite, nu doar cateva!

              Este important intr-adevar sa fii discret la un eveniment si sa nu deranjezi, dar cine spune ca nu foloseste lumini la o filmare din acest motiv, inseamna ca nu-i pasa de filmarea dvs.  Ce  faceti daca cei de la restaurant sting toate luminile si lasa doar lumanarile de pe masa?

Iar daca nu foloseste nici blitz-uri de fundal sau contur, inseamna ca habar n-are cum trebuie iluminat un subiect.

             Tot pe motivul discretiei, unii fotografi nu aranjeaza mirii in nici un fel, sustinand de asemenea ca instantaneele sunt mai frumoase. Intr-adevar sunt, cu urmatoarea conditie: ca mirii sa fie relaxati, sa se poata purta natural chiar in conditii de stres, sa fie cat de cat fotogenici si sa doreasca sa aiba fotografii deosebite chiar cu riscul de a murdari rochia sau pantofii. La o fotografie, corect realizata din punct de vedere tehnic, ce impresioneaza? Continutul!  Cu cat pare mai naturala si mai sic, cu atat este mai apreciata (miri pe un avion, in tunelul de cale ferata, pe capita cu fan, pe biciclete, descult in apa sau in mijlocul unui lan de floarea-soarelui, ce parere aveti?)  Dar ce facem cand mireasa nu vrea sa paseasca pe iarba ca-i intra tocurile in pamant, sau poate mirii sunt atat de stingheri ca stau numai in pozitia de drepti, ori poate cineva are un defect si este complexat sa nu apara in poze?  Singura solutie este ca fotograful sa stie si sa vrea sa-i aseze in asa fel incat sa scoata in evidenta ce-i frumos la subiecti.

             Sunt multi fotografi care spun ca fotografiile alb-negru sunt grozave si fac o jumatate de nunta in acest fel. Intr-adevar au scapat de o grija mare si anume atentia la culori. Nu folosesc blitz-uri si ca sa nu le iasa imaginile rosii sau galbene transforma totul in alb-negru. E simplu, nu? Una este efectul de "vechi" la o fotografie artistica si alta e sa transformi totul in alb-negru.

             Atentie la tonurile de alb si de negru. Daca contrastul este prea mare nici macar nu se poate vedea cu ce este imbracata o mireasa. Nu va uitati numai la fata ci analizati intraga fotografie. Si daca tot va uitati la fata observati ochii... sunt luminati corect sau sunt doar doua gauri negre?

             Observati incadrarea,  combinatia culorilor,  continutul care trebuie sa exprime ceva...

             Daca vreti un videoclip deosebit cu siguranta vor fi necesare 2 camere de luat vederi. La o nunta prima camera se ocupa de filmarea in mod normal a tuturor evenimentelor, iar a doua se poate ocupa de amanunte, unghiuri si monente deosebite (o lacrima, o mangaiere, o sopata, etc), poate folosi steadycam, etc. De exemplu, videoclipurile din meniul "Video" sunt filmate cu o singura camera, in timpul nuntii. Este adevarat ca pretul pentru doua camere este mai mare, dar daca bugetul va permite,  continutului filmului dvs. va fi cu totul spectaculos. 

 

 

 

 

Last Updated ( Wednesday, 04 May 2011 07:05 )  

# Situri partenere

There seems to be an error with the player !